Cadeaupakket

Wanneer je op zoek bent naar een cadeau om voldoende indruk mee te maken, is het geven van een cadeaupakket hoe dan ook het overwegen waard. Een cadeaupakket is beschikbaar in tal van verschillende manieren en zodoende geschikt voor vrijwel iedere gelegenheid. Vandaag de dag kunnen cadeaupakketten geheel naar eigen wens worden samengesteld en gepersonaliseerd om het geven van een cadeaupakket tot een persoonlijke gebeurtenis te maken. In dit artikel bespreken we enkele voorbeelden van veelgebruikte cadeaupakketten.

Het bierpakket

Een biertje, wie zegt daar nou nee tegen?! Het geven van een bierpakket is zodoende een veelgebruikte vorm van een pakket dat gegeven wordt. Online is er een ruim assortiment aan verschillende bierpakketten van de Bier Atlas beschikbaar. Zo zijn er pakketten geheel samen te stellen naar wens en smaak. Zo kun je een bierpakket bijvoorbeeld enkel uitrusten met exotische biertjes, donkere bieren of fruitige witbiertjes. Kortom: volop keuze! Vandaag de dag kan een bierpakket persoonlijk worden gemaakt door bijvoorbeeld het etiket op een bierflesje te personaliseren door middel van tekst of een foto.

Kerstpakket

Kerst, een van de meest gevierde evenementen van het jaar. Met name bedrijven hanteren met regelmaat kerstpakketten die gegeven worden. Een kerstpakket kan worden uitgerust met artikelen die naar eigen wens zijn samengesteld of binnen een bepaald budget vallen. Zelf een maatwerk kerstpakket samenstellen, zoals mogelijk is via bv de kerstpakket samenstellen mogelijkheid van Kerstpakketten Tip is zo de beste manier om geheel aan de verwachtingen van het personeel te voldoen.

Ook kun je bijvoorbeeld een kerstpakket combineren met een kerstmarkt. Lees hier meer over een kerstmarkt voor personeel.

Champagnepakket

Het champagnepakket is uitermate geschikt wanneer je iets speciaals te vieren hebt. Doorgaans bestaat een champagnepakket uit een fles champagne en twee glazen. Kenmerkend aan een champagnepakket is de luxe uitstraling. Zo wordt het pakket doorgaans verpakt in een mooie houten kist dat extra uitstraling met zich meebrengt. Daarnaast kan een champagnepakket persoonlijk gemaakt worden. Meestal kan er namelijk een persoonlijke tekst of een naam gegraveerd worden in de bijbehorende champagneglazen.

Al deze pakketten zijn perfect voor elke gelegenheid samen te stellen. Wilt u advies of inspiratie opdoen voor een cadeaupakket dat het beste past voor uw moment? Kijk dan verder op deze pagina over waarderingsmomenten en concepten. Elke doelgroep van medewerkers of relaties is anders en heeft een eigen invulling nodig. Door je goed te informeren over alle mogelijkheden kun je van elk moment zo een optimaal succes maken.

Terug naar Cadeaupakket