Verras je medewerkers met een sfeervolle kerstmarkt

Wanneer de feestdagen weer in zicht zijn, zijn veel bedrijven op zoek naar een passend cadeau voor hun personeel. Een veelgebruikte keuze is het traditionele kerstpakket, maar wist je dat er ook andere leuke mogelijkheden zijn, zoals het organiseren van kerstmarkten? Daar vertellen we je graag meer over.

Origineel en persoonlijk

Als bedrijf kun je jouw eigen kerstmarkt organiseren voor je medewerkers. Hierbij hebben medewerkers zelf de optie om een kerstpakket samen te stellen. Dit is niet alleen origineel, maar ook nog eens extra persoonlijk. Iedereen heeft tenslotte andere voorkeuren en door het organiseren van een markt is er voor elk wat wils.

Zelf organiseren van een kerstmarkt

Het organiseren van een kerstmarkt vergt wel wat organisatie. Zo heb je bijvoorbeeld genoeg ruimte nodig maar ook de decoratie is van belang. Het is dus belangrijk om dit op tijd te regelen. Ook het vaststellen van een budget is handig, zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Maar wat is er nou leuker dan het laten organiseren van een kerstmarkt? Op deze manier kunnen jij en je medewerkers genieten van een leuke markt met kerstcadeaus zonder zorgen.

Kerstmarkt laten organiseren

Zo kan je bij kerstmarkten .nl ideale kerstmarkten laten organiseren door Company of Gifts. Op basis van handige muntjes die uitgedeeld worden, kunnen jij en je medewerkers kiezen uit kerstcadeaus uit verschillende kerstkraampjes. Het voordeel van een kerstmarkt is dat medewerkers zelf kunnen kiezen wat ze willen hebben. Hierdoor is de kans groot dat het cadeau ook daadwerkelijk gebruikt wordt. Bovendien voelen medewerkers zich meer gewaardeerd en betrokken bij het bedrijf, omdat er aandacht wordt besteed aan het samenstellen van het kerstpakket in combinatie met een kerstmarkt.

Volledige ontzorging

Een kerstmarkt op het werk is wel een unieke en gezellige manier om het personeel te verrassen en te waarderen. Je wordt volledig ontzorgt en alles wordt voor je geregeld. Van de opbouw, de eventuele verzorging van entertainment en catering maar ook de afbouw. Zelfs medewerkers die niet aanwezig konden zijn worden niet vergeten, ze krijgen alsnog een leuk verrassingsgeschenk.

Benieuwd naar andere cadeaus om indruk te maken? Lees hier meer over cadeaupakketten.

Verrassen van medewerkers

Al met al biedt het organiseren van een kerstmarkt een leuke en originele manier om je medewerkers te verrassen en te waarderen tijdens de feestdagen. Naast dat het een persoonlijke touch geeft aan het cadeau, voelen medewerkers zich meer betrokken bij het bedrijf en dat kan bijdragen aan de motivatie en welzijn. Zo kun je genieten van een gezellige en sfeervolle kerstmarkt zonder zorgen en je medewerkers een onvergetelijke kerst bezorgen!

Terug naar Cadeaupakket