Kids cadeau

Doorgaans verdwijnen veel kids cadeaus na verloop van tijd weer in de speelgoedkast. Gezien de grote hoeveelheid speelgoed die kinderen doorgaans in hun bezit hebben is dit echt zonde. Kijk daarom voorafgaande de aanschaf van een cadeau of het kind het daadwerkelijk nodig heeft. Cadeaus voor kinderen kunnen variëren van educatief tot uitdagend. Cadeaus die aan kinderen gegeven worden variëren sterk. Hierbij geldt dat deze cadeaus lang niet altijd duur hoeven te zijn. Een kind is namelijk in veel gevallen al blij met een voetbal of een hippe zaklamp. Door vooraf nét dat beetje extra research te doen voorkom je dat jouw cadeau terechtkomt bij de grote hoop 'overbodig speelgoed'. Daarnaast kun je door goede research ook gemakkelijk bij de laagste prijs van een speelgoed item komen. Gebruik bijvoorbeeld de prijsvergelijker voor speelgoed van ekiddies.nl voor je online je speelgoed bestelt. Dan weet je zeker dat je niet teveel hebt betaald bij de speelgoedwinkel.

Ga bewust om met overbodig speelgoed

De eerste jaren van het kind gaan gepaard met het ontvangen van talloze cadeaus. Dit zorgt ervoor dat kinderen van de leeftijd van 6 à 7 jaar doorgaans al vrijwel alles in bezit hebben. Naar veel speelgoed wordt dan niet meer omgekeken en het verdwijnt in grote opbergdozen. Zoals reeds besproken is dit eeuwige zonde. Je kunt het speelgoed namelijk ook verkopen of ruilen met klasgenootjes of andere vrienden en vriendinnetjes. Op deze manier kun je wellicht iemand blij maken met speelgoed dat je zelf nooit meer gebruikt en andersom.

Maak je online verlanglijst

Vandaag de dag is het mogelijk om online een verlanglijst op te stellen voor je kind. Er zijn verschillende websites die gebruikt kunnen worden om geheel gratis een verlanglijst op te stellen. Je kunt geheel eenvoudig en vrijblijvend cadeaus toevoegen aan de verlanglijst. Deze cadeaus kunnen worden verzameld vanuit diverse webshops. Zodra je verlanglijst compleet is, kun je deze doorsturen naar familie en vrienden. Vervolgens ben je verzekerd van geslaagde cadeaus tijdens je verjaardag en feestje. De verlanglijst wordt gedeeld via de mail. Via deze mail kom je vervolgens geheel eenvoudig terecht in het aanbod cadeaus. Middels een link kun je de cadeaus van de verlanglijst eenvoudig en snel bestellen. Dankzij de online verlanglijst ben je verzekerd van het geven van cadeaus waar daadwerkelijk mee gespeeld gaat worden.