Top 10 leukste cadeaus voor vrouwen

Het is altijd lastig wat voor cadeau je iemand moet geven. Heb jij nog wat ideeën nodig voor een goed cadeau? We geven je een aantal goede mogelijkheden!

#tip: Schrijf het altijd op in je notities als je een goed idee hebt of als iemand je een tip geeft! Zo kun je als iemand jarig is gemakkelijk je notities erbij pakken

1. Droogbloemen

Wat is er nou nog leuker dan normale bloemen? Droogbloemen! Je hebt droogbloemen in alle soorten, kleuren en maten en het leuke is dat ze niet vergaan. Hierdoor kun je maanden lang genieten van prachtige bloemen op de tafel. Droogbloemen zijn vaak te koop bij de bloemist, maar het is tegenwoordig ook mogelijk om ze online te bestellen. 

2. Foto’s

Natuurlijk een cadeau dat altijd leuk is om te krijgen zijn foto’s. Organiseer een grappige foto shoot, maak foto’s tijdens bijeenkomsten of kies oude foto’s uit en presenteer ze mooi. Je kunt bijvoorbeeld verschillende fotohouders, fotolijsten of fotoboeken gebruiken! Maak er iets speciaals van. 

3. Ervaring 

Wat superleuk is om te geven is een ervaring. Dit kan een duurdere ervaring zijn zoals een reis, luchtballonvaart of duur restaurant. Maar vergeet zeker ook niet dat je hele leuke ervaringen kunt organiseren zonder veel geld hieraan uit te geven. Volg bijvoorbeeld een kookcursus, schilderscursus, concert of ontdek samen een stad of dierentuin!

4. Picknick mand

Zoek je een cadeau voor in de zomer? Pak een mand of leuke bak die je rond huis hebt liggen en vul deze met de favoriete spullen van de gelukkige. Pak bijvoorbeeld verschillende soorten fruit, stokbrood, kaas en wijn, zoek een rustig plekje of parkje op en geniet van een heerlijke middag. Vergeet niet om ook een paar spelletjes mee te nemen.

5. Gepersonaliseerde cadeaus

Gepersonaliseerde cadeaus kunnen superleuk zijn als je op de goede plek zoekt! Je kunt voor een iets simpeler, maar alsnog mooi, cadeau gaan zoals een ketting met eigen naam of een mok met een foto erop. Je kunt natuurlijk ook een stapje verder gaan zoals silhouetten van gezinsleden of huisdieren op kussens laten maken. Er zijn genoeg ideeën die superleuk zijn om te maken.

6. Eigen cadeau mand

Een ander leuk idee voor een persoonlijk cadeau is om een mand samen te stellen met al haar favorieten producten. Vul een mand met het favoriete eten, boeken, drinken, spelletjes en nog veel meer. Zo kun je bijvoorbeeld een mand vullen op basis van een thema, zoals helemaal roze of alles gebaseerd op aardbeien. Gebruik je fantasie en creëer iets leuks!

7. Wijnproeverij pakket

Wist jij dat je voor een wijnproeverij helemaal niet buiten de deur hoeft? Je kunt namelijk super gemakkelijk verschillende pakketten aan huis laten bezorgen. Pak het leuk in en doe wat borrelhapjes op een schaal, en je hebt een heerlijke avond! Nóg leuker, voor de echte uitslovers onder ons, organiseer een diner met de wijnproeverij erbij. Zo kun je de verschillende wijnen afstemmen op de wijnen die je erbij krijgt.

8. Camera

Een superleuk idee waar je bijna elke vrouw wel blij mee kan maken is een vorm van camera. Kies bijvoorbeeld voor een leuke polaroid camera, digitale camera of wegwerpcamera. Hierna kun je op avontuur met zijn alle, maak leuke foto’s en laat deze vervolgens simpel ontwikkelen bij bijvoorbeeld de Hema of Kruidvat.

9. Spelletjes

Wat een leuk idee is en ook zorgt voor een leuke activiteit is om een spelletje cadeau te doen. Zo kun je bijvoorbeeld een simpel spel cadeau doen dat je kunt spelen met z’n alle zoals weerwolven of 30 seconds. Maar voor de echte creabea kun je natuurlijk ook altijd zelf een spelletje ontwerpen, dit kan simpel via een website of met knip en plak werk.

10. Eigen receptenboek

We hebben misschien wel het origineelste cadeau voor het laatst bewaard. Voor dit idee heb je mensen in de omgeving nodig die allemaal een recept doorsturen. Denk dan bijvoorbeeld aan “Oma’s appeltaart”. Met deze recepten kun je vervolgens een receptenboek maken speciaal ontworpen voor degene voor wie het cadeau is! Een super leuk cadeau met vaak ook veel herinneringen eraan gebonden.

Terug naar