Leukste cadeau voor tieners

#Tip: kijk voor tieners eens online wat de meest populaire trends zijn op het internet! Hier staan vaak leuke dingen tussen die erg gewild zijn.

Meiden

1. Cadeaubonnen

Cadeaubonnen is natuurlijk iets waarmee je nooit de fout in kan gaan. Met een cadeau bon kan de gelukkige namelijk zelf uitkiezen wat zij graag willen. Zorg ervoor dat je de cadeaukaart met een leuk attribuut aankleed zoals een kaartje of iets lekkers, zodat het wel nog persoonlijk overkomt.

2. Parfum

Als je een tiener bent is het natuurlijk tijd voor je eerste luchtje! Een parfum kopen voor iemand anders is echter vrij moeilijk. Neem daarom de gelukkige mee naar een parfumerie om vervolgens samen een luchtje uit te kiezen voor een budget dat jij bepaald. Er zit altijd wel een luchtje bij die ze lekker vinden!

3. Sieraden

Sieraden is super leuk om te geven aan iemand anders. De sieraden die je krijgt van iemand anders hebben vaak herinneringen zoals “Deze ketting heb ik van mijn oma gekregen op mij 16e verjaardag”. Het is een leuke herinnering die vaak gebruikt zal worden. Heb je een groter budget? Kijk dan ook eens naar sieraden winkels die sieraden ontwerpen naar jouw wens, hier heb je prachtige opties waaruit jij zelf jou ontwerp kunt maken.

4. Lava lamp

Een lava lamp is een simpel, maar leuk cadeau. Je kunt de lampen in allerlei soorten kleuren en groottes krijgen waardoor ze altijd passen op een slaapkamer. Let altijd op dat je lava lampen alleen geeft aan tieners die hier verantwoordelijk mee kunnen omgaan, lava lampen worden namelijk heel erg warm. 

5. Mandje met spullen

Een leuk cadeau is om een mand te vullen met allerlei bij elkaar geraapte spullen. Koop bijvoorbeeld een douchegel, nagellak, chocolade, knuffelbeer, en stop deze samen in een mand. Hierdoor creëer je een persoonlijk cadeautje dat superleuk is om te krijgen. 

6. Ervaring

Ervaringen zijn een superleuk cadeau om te krijgen en te organiseren. Plan een leuk dagje uit naar de stad om te shoppen en te gaan uit eten, ga naar de dierentuin, organiseer een meidendagje, een picknick, en blijf maar zo doorgaan! De mogelijkheden zijn oneindig.

7. Camera

Een camera is het perfecte cadeau voor tiener meiden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een polaroid camera om foto’s mee te maken samen met vriendinnen. Maar ook een digitale camera is super leuk om alle herinneringen op vast te leggen.

8. Foto’s

Als we dan toch in het thema van foto’s zitten willen we ook graag voorstellen om foto’s als cadeau te doen. Deze kunnen meiden leuk in hun slaapkamer hangen om zo herinneringen te onthouden. Geef de foto’s in vorm van een collage, in een leuke fotolijst of op iets geprint zoals een kussen of deken.

9. Badbruisels

Je kunt bij meiden eigenlijk nooit misgaan met iets leuks voor in het bad. Kies voor kleurrijke bruisballen of een heerlijke badschuim. Heel veel winkels bieden ook pakketten aan voor een luxe bad ervaring.

10. Smartphone hoesje

Een tienermeisje maakt natuurlijk enorm veel gebruik van haar telefoon, en daarom is het ook belangrijk om deze leuk te versieren. Smartphone hoesjes heb je in allerlei soorten, kleuren en patronen waardoor er altijd wel eentje bij zit die past bij de gelukkige.

Jongens

1. Game spullen

Veel tiener jongens zijn game fanaten. Het is dan ook een leuk idee om een cadeau te geven dat hiermee te maken heeft. Dit kunnen bijvoorbeeld verschillende gadgets zijn voor de (game)computer of leuke spelletjes die ze kunnen spelen. 

2. Sportartikelen

Tiener jongens doen vaak een sport. Dit kan varieren tussen bijvoorbeeld voetbal, basketbal, handbal en nog veel meer. Sportartikelen zijn dan meestal ook altijd welkom. Geef een voetballer bijvoorbeeld een shirt met zijn eigen naam erop, geef een basketballer een mooie basketbal, en een handballer nieuwe sportschoenen. Er zijn veel opties te bedenken voor verschillende sporten.

3. Funko pops

Funko pops zijn figuurtjes die je neer kan zetten als versiering. De figuren zijn een grote trend en je kunt ze vinden in thema’s als: Star Wars, Harry Potter, Fortnite, Disney, en ga zo maar door. Bijna elk bekend figuur heeft wel een eigen Funko pop. Ze zijn verkrijgbaar in speelgoedwinkels, maar je kunt ze ook online vinden.

4. Stripboeken

Je kunt tiener jongens een leuk boek geven, maar nog beter: stripboeken. Stripboeken is een goede mogelijkheid voor tieners om alsnog te lezen, maar dan een tikkeltje makkelijker. Er zijn genoeg stripboeken op de markt. Vooral stripboeken als Spiderman, Venom en Iron-man zijn heel erg populair. 

5. Ervaring

Voor een jongen kun je genoeg leuke ervaringen bedenken. Neem een jongen mee naar een voetbalwedstrijd, ga naar de nieuwste Marvel film in de bioscoop, ga naar een concert. Er zijn genoeg dingen die je kunt uitproberen, ook hoeven ze helemaal niet duur te zijn.

6. Cadeaubonnen

Met cadeaubonnen kun je niet fout gaan. Kies voor een cadeaubon die goed bij de persoon past, bijvoorbeeld een game cadeaubon of een cadeaubon voor sneakers. Pak dan de bon in met een leuk kaartje en je hebt altijd een goed cadeau!

7. Led-lichten

Led-lichten zijn superleuk om op verschillende manieren te gebruiken. Je kunt de led-lichten plakken onder bureaus of aan het plafond. Het is ook mogelijk om led-lichten te kopen die passen bij de game computers. Zo heb je lichten die om de computer heen gaan en het licht overnemen van de kleur op het scherm. Je hebt ook verschillende muizen en toetsenborden die een lichteffect kunnen geven.

8. Muziekbox

Jongens houden er vaak van om muziek te luisteren. Het is dan ook een leuk idee om een muziekbox als cadeau te geven. Boxen zijn er in verschillende soorten en maten  te vinden en er zit er altijd wel eentje bij die perfect bij de persoon past. 

9.  Koptelefoon of oordopjes

Liever toch een iets stiller cadeau? Kies dan voor een koptelefoon of oortjes. Hiermee kunnen jongens heerlijk hard muziek luisteren zonder dat mensen in hun omgeving hier last van hebben. Oortjes en koptelefoon zijn er in veel verschillende soorten en prijzen.

10. Educatieve cadeaus.

Een cadeau dat ook van pas kan komen zijn educatieve cadeautjes. Geef de gelukkige bijvoorbeeld een leuk boek of een spelletje met verschillende dingen die ze kunnen leren. Van een tripje naar een museum is ook nog nooit iemand dommer geworden dus het is zeker een aanrader!
 

Terug naar