10 leukste cadeau tips voor mannen

Het is altijd super lastig wat je iemand cadeau moet geven, wat al helemaal lastig is is om een man een cadeau te geven. Mannen hebben vaak al veel wat ze nodig hebben en worden niet zo blij van kleine spulletjes waar vrouwen blij van worden. We hebben om het iets gemakkelijker te maken een aantal mogelijke tips op een rijtje gezet.

#tip: Schrijf het altijd op in je notities als je een goed idee hebt of als iemand je een tip geeft! Zo kun je als iemand jarig is gemakkelijk je notities erbij pakken

1. Een ervaring

Een leuk cadeau dat altijd goed in de smaak valt is een ervaring. Je kunt gaan voor duurdere ervaringen zoals sportwedstrijden, luchtballonvaarten of vakanties, maar je kunt natuurlijk ook voor ervaringen gaan die luchtiger zijn voor de portemonnee, zoals een tripje naar de bioscoop, dierentuin of een nieuwe stad in Nederland ontdekken. Een leuke ervaring hoeft zeker niet duur te zijn. 

2. Technische snufjes

Het is altijd een goed idee om te bekijken waar een man geïnteresseerd is en veel van hun zijn dit in: Technische spullen. Kijk eens of je een leuke toevoeging kan brengen aan een PC of gamecomputer. Ook kun je verschillende horloges of andere gadgets ontdekken om zo het perfecte cadeau uit te kiezen. 

3. Cadeaubonnen

Je kunt natuurlijk eigenlijk nooit de mist ingaan met een leuke cadeaubon. Cadeaubonnen zorgen ervoor dat je altijd een leuk cadeau geeft doordat diegene het cadeau zelf uit kan kiezen. Kies wel altijd een relevante cadeaubon én zorg voor een leuke aankleding. Voeg een leuke kaart toe of hang de bon aan een lekkere fles wijn. Zo maak je het toch nog iets meer speciaal.

4. Drank

Drank is er natuurlijk is allerlei soorten en smaken. Het is altijd leuk om iemand een pakket te geven of een dranksoort die typisch past bij de omgeving. Woont de gelukkige in Utrecht? Zoek dan eens naar drank dat speciaal wordt gemaakt in Utrecht voor een persoonlijke touch aan het cadeau. Ook zijn er verschillende pakketten te vinden waarbij je meerdere smaken tegelijk kunt proeven, deze pakketten zien er superleuk uit en je kunt ook een avondje organiseren waar het drank geserveerd kan worden. 

5. Gepersonaliseerde cadeaus

Een cadeautje dat je zo gek kunt maken als jij dat wilt, is het gepersonaliseerde cadeau. Je kunt tegenwoordig via verschillende websites bijna alles wel laten personaliseren door simpelweg foto’s toe te voegen. Ga voor een gepersonaliseerd voetbalshirt, mok, poster, kussen, sokken, en nog veel meer. 

6. Spelletjes

Spelletjes zijn natuurlijk altijd leuk om te geven. Je kunt de spelletjes cadeau doen en ze vervolgens spelen tijdens een leuke gezellige avond. Om het interessanter te maken is het ook altijd grappig om de drankspelletjes te geven in plaats van gewone spellen, zo kun je de avond grappig en onvoorspelbaar maken.

7. Proeverij

Is jou persoon fan van verschillende soorten drank? Dan kan het een leuk idee zijn om een proeverij te geven als cadeau! Dit kan een echte proeverij zijn, maar je kunt tegenwoordig ook verschillende pakketten kopen via het internet. Denk hierbij niet alleen aan wijnproeverijen maar ook bier, wodka en whisky pakketten kunnen een leuk idee zijn. 

8. Concerten

Dit valt eigenlijk onder de categorie “ervaringen”, maar toch vonden we het een te goed idee om niet aan de lijst toe te voegen. Concerten is een superleuke ervaring en ook nog eens een heel persoonlijk cadeau. Koop twee tickets voor jou en de gelukkige en geniet samen van een geweldige avond vol muziek. Concerten hoeven niet heel erg duur te zijn, kijk ook eens naar kleinere zalen en lokale podia!

9. Grappige spullen

Dit cadeau is misschien niet weggelegd voor elke gelegenheid, maar elke man is wel blij met wat humor. Er bestaan verschillende cadeaus die hilarisch zijn om te geven tijdens een feestje. Denk bijvoorbeeld hierbij aan golf dat je kan spelen op het toilet, een grappige bieropener of een shirt met een karakter dat je aan de gelukkige doet denken.

10. DIY-kits

Een DIY staat ook wel voor “Do It yourself”. DIY-kits is een leuk cadeau dat aansluit op veel verschillende interesses. Zo kun je iemand die van de natuur of vogels houdt een DIY vogelhuisje geven, iemand die van muziek houdt kun je een DIY-Cajon geven en iemand die van drank houdt kun je een eigen bierbrouwer pakket geven! Er is voor bijna iedere hobby wel een DIY te bedenken.

Terug naar